Despre Companie

Profesional. Rapid. Sigur.

IneTehno este un Provider Lider in domeniul Telecomunicatii din municipiul Straseni, fondat in anul 2009 si acopera un teritoriu cu o populatie de aproximativ 100 000 oameni.
Datorita utilizarii celor mai avansate tehnologii,Municipiul Straseni este dotat cu o acoperire de 100% cu FTTx si presteaza clientilor cel mai rapid si sigur Internet si TV. Televiziunea este transmisa prin intermediul retelei de Internet si include pana la 250 posturi in format HD si SD, care ulterior beneficiaza de diverse optiuni: “Inregistrari TV”, “Pauza”, “Reluare”, “Filme online gratuit”, “Radio”.
IneTehno are cea mai mare retea de Wi-fi Gratuit pe teritoriul obiectelor social-culturale din raionul Straseni. Suntem Parteneri cu toate institutiile publice locale,unde au fost implementate cu succes Proiectele de creare a Retelelor de tip LAN ,Wi-fi si Supraveghere Video ,constituind 80% din acestea (scoli,primarii,Consiliul Raional,Spitalul Raional Straseni,Comisariatul de Politie Straseni,etc).
Optam ca “Orasaul sa fie in Siguranta” si avem abilitatea de a instala si monitoroza Securitatea Publica prin intermediul supravegherii video.
IneTehno continua sa se extinda cu solutii inovatoare si moderne ,deschizand si dezvoltand lumea Tehnologiilor Informationale, oferind clintilor Profesionalism si Siguranta.